Deel je nieuws

Van Paulusconcert naar Lunchconcert

Bijna 70 liefhebbers van de Paulusconcerten kwamen zaterdag 18 mei in de Pauluskerk genieten van het concert “Late renaissance tot vroege barok” door het Ensemble “Armonico Tributo”.

Het publiek was zeer te spreken over het mooi klinkende resultaat.

Zwarte specht met jongen

Ik heb nabij landgoed Groeneveld een nest van de zwarte specht ontdekt en met camera op statief en gebruik van een afstandsbediening deze foto's gemaakt.

Gertjan Hooijer

Mooie samenwerking tijdens Alltogether Festival

Een mooie samenwerking tussen Stichting Sandesh Baarn, Colour Girls en Stichting Happy Kids – Happy People tijdens het AllTogether Jeugdfestival.

Knikkertoernooi bij de Uitkijck groot succes

Het was jarenlang een traditie op de Uitkijck: het grote knikkertoernooi. De afgelopen jaren was er geen knikkertoernooi maar dit jaar heeft de school het knikkertoernooi weer nieuw leven ingeblazen. Eerst werd er een week lang, tijdens de pauzes, geoefend met knikkeren.

ontspan en verwen jezelf dag

Zaterdagtip: ontspan en verwen jezelf-dag bij de Smaak van Echt.

Aanstaande zaterdag 18 mei staat in het teken van ontspanning en jezelf verwennen. Een moment voor jezelf, kopje thee, uit je hoofd in je lijf, je overgeven aan de ontspannende energie van reiki.

Lente in de polder

in de polders rond Baarn is het deze tijd een drukte van belang. Zwanen, ganzen, eenden, grutto's en kievieten nestelen of rusten er uit voordat ze een lange vlucht beginnen. Ten noorden van de A1 zijn er honderden die in grote zwermen rond vliegen.

Rectificatie "Afrikaanse dominee preekt in Soest"

In de Baarnsche Courant van vrijdag 10 mei en op de website stond op pagina 11 het artikel “Afrikaanse dominee preekt in Soest over vreemdelingen en bijwoners”.

Inschrijven Baarn Open tennistoernooi

Inschrijving tropisch tennistoernooi geopend Baarn Open in Ibiza stijl

Workshop herkennen & doorverwijzen van laaggeletterheid

Op dinsdagmiddag 21 mei wordt opnieuw een workshop over laaggeletterdheid gegeven. De workshop is een initiatief van de gemeente Baarn, de Bibliotheek Eemland, Welzijn Baarn en Stichting Lezen & Schrijven om het thema laaggeletterdheid in Baarn bekender te maken.

Certificaten voor deelnemers Klik & Tik

Acht cursisten, waaronder de bekende Baarnse en BN’er Marijke Helwegen, hebben donderdag de basiscursus van Klik & Tik met goed gevolg afgerond. De cursus werd door de Bibliotheek Baarn i.s.m.

Pagina's